Най-модерно оборудваната автомивка на самообслужване „ТopWash”отвори врати във Враца, научи

...
Най-модерно оборудваната автомивка на самообслужване „ТopWash”отвори врати във Враца, научи
Коментари Харесай

Ново във Враца! Най-модерната автомивка на самообслужване TopWash oтвори врати /снимки/

Най-модерно оборудваната автомивка на самообслужване „ ТopWash”отвори порти във Враца, научи организация BulNews.
Обектът се намира в квартал "Младост ", на основната улица до двора на учебно заведение „ Васил Левски “, и работи непрекъснато.
Автомивката разполага с два комбинирани поста за самообслужване с топла и студена вода, както и полираща вакса с удължено време за препарат и измиване. Част от модернaта техника е и тритурбинната прахосмукачка на самообслужване.
„ ТopWash” е първата и единствена автомивка в града, в оборудването на която са включени специфичен филтър /омекотител на вода/, през който водата се филтрира от специфични таблетки и излиза омекотена без варовик, като по този метод не остават никакви петна по колите.
Освен това, за оптимално улеснение и облекчение за клиентите, обектът разполага с първия в града обмен автомат, който обменя и банкноти и монети. Така в случай че инцидентно нямате точни пари, не е належащо да се разкарвате, защото притежателите са се погрижили за вашия комфорт.
Иновативната автомивка се старае клиентът да получи първокласно обслужване и работи единствено с професионална техника на „ Керхер “ и „ Лавор “. А за перфекционистите са планувани препаратите на „ Мафра “, които щадят освен боята, само че и пластмасовите, гумените и никеловите детайли по колите. Освен това, те са с 90% биоразградимост в околната среда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР