Най-много симпатизира Петко Димитров и се е превърнала в негова

...
Най-много симпатизира Петко Димитров и се е превърнала в негова
Коментари Харесай

Това, Което Изплува За Готвачката Божана Ще Ви Потресе! Когато Се Напие Става Страшно!

Най-много симпатизира Петко Димитров и се е трансформирала в негова дясна ръка.

Мнозина подозират, че инатливата Бо си има падалка по топ кръчмаря. И е като негова „ картечница ”, като извършва всевъзможни подмолни ходове, което той измисля в къщата, с цел да натрупа рейтинги да победи в играта останалите.

За нея съквартирантите имат спорно мнение, като най-вече не я харесва маданският ухажор Ричи Известното.

Но Божана в действителност има необичайно възприятие за купони и забавление. Когато й е най-готино тя не стопира да се налива със спирти питиета, разясняват близки до нея.

Източници издават, че когато се напие Божана обича да си съблича облеклата и да троши всичко по пътя си, което й се изпречи пред пияната й походка.

Такъв ваучър спретнала с актрисата Рая Пеева, с която били близки. Двете по този начин се създали, че сутринта, откакто изтрезнели се хванали за главата. Защото вечерта сътворили безусловно разгром в дома на актрисата, написа " разкрития ".

Всичко в жилището било леш, а на тв приемника забелязали сутиените, които си метнали по време на пира. Така те зърнали рекламата по Би Ти Ви за присъединяване в „ Мастършеф ”, където Божана се записва и печели кулинарното шоу. Брат й и майка й били решили, че ще се изложи доста, само че ориста й се усмихнала.

Че има афинитет към чашката се видя и във Вип Брадър. Там също се напи уместно, само че съквартирантите я покриха и сложиха да легне, с цел да не се наложи.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР