Най-много протестен потенциал на командването се наблюдава сред най-информираните служители

...
Най-много протестен потенциал на командването се наблюдава сред най-информираните служители
Коментари Харесай

Христо Грозев: Служители на ФСБ и ГРУ търсят начини да изведат семействата си от Русия

Най-много протестен капацитет на командването се следи измежду най-информираните чиновници на сигурността. Става дума за „ интелектуалната част на ГРУ “, както и за най-информираните чиновници на ФСБ.

„ Можем да го назовем „ интелектуалната част на ГРУ “, т.е. хора, които в действителност разполагат с цялостна информация. А също по този начин елитът на ФСБ, който знае съответния брой жертви измежду съветските войски. Знае, че майките, съпругите, сестрите на починалите или изчезналите съветски бойци не стопират да задават въпроси. Те знаят, че тази обстановка някой ден ще излезе отвън надзор “, сподели Грозев, представен от УНИАН.

По думите му най-разумни са силите за сигурност, които схващат действителната заплаха за режима: „ Те приготвят бъдещето си авансово: търсят опция да изведат фамилиите си от Руската федерация, трансферират спестяванията си от рубли в долари и евро “.

„ Това към този момент е тип изменничество на тези хора, тъй като те не се придържат към идеологическите заповеди на Кремъл, а се готвят за различна действителност “, добави журналистът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР