Най-младият съветник в ОБС Благоевград Иван Станчев започва работа като

...
Най-младият съветник в ОБС Благоевград Иван Станчев започва работа като
Коментари Харесай

Червените продължават да кадруват повсеместно! Съветникът от БСП- Благоевград Иван Станчев става главен експерт в ИАРА

Най-младият консултант в ОБС Благоевград Иван Станчев стартира работа като основен специалист в изпълнителната организация по риболовство и аквакултури в регионалния град,това е най-коментираната тематика в организацията от през вчерашния ден.Станчев е от групата на Българска социалистическа партия в общинския съвет, спечелил си мястото с преференциални гласове и е следващият червен кадър, назначен на топла работа в последния месец.

Какво е образованието на Станчев?! Отговаря ли на изискванията, с цел да заеме мястото?!. Това са въпроси, които откакто научиха новината си задават чиновниците в локалната организация. Не знаем с какво се е занимавал Станчев преди общинския съвет,свързваме името му със скандал cжена,взела топката надетето му,в ж.к Еленово, след който в ОБС дойде тъжба против него и държанието му бе обект на разглеждане измежду локалните парламентаристи.

Факт е обаче, че партията закрилница добре организира кадровата си политика и видни нейни членове и симпатизанти заеха стратегически постове в държавни служби. Само преди дни като шеф на Областна работа "Земеделие " бе назначена Мария Захова, някогашен административен секретар в екипа на екскмета Румен Томов, която "повлече крайник ", и в службата и започнаха работа още няколко симпатизанти на Българска социалистическа партия и чиновници от някогашния кметски екип. Всички те, показани и водени от прочут червен водач.

Малко по-рано едно предопределение скандализира и ЮЗДП - Благоевград. Там на шефски пост работа стартира и общинският водач на Българска социалистическа партия Любен Милев, някогашен служител на реда, пенсионер от системата, и някогашен зам. кмет по сигурността в екипа на Томов.

Българска социалистическа партия заеха значими управнически постове, интензивно възползвайки се от наличието си във властта. Както неведнъж сме писали, наши източници от партията настояват, че дни наред алените съставяли лист, в който набелязвали хора, които да назначават тук и там.

Не съумяха благоевградските червени да заемат поста на регионален шеф, за което съгласно слуховете, гласяли екскмета Румен Томов. За това предопределение се преплетоха ползите им с мощната гоцеделчевска конструкция на Българска социалистическа партия и постът бе ангажиран от някогашния зам. кмет на Гоце Делчев-Валери Сарандев.

Говори се, че се чака промяната на болничния шеф Огнян Митев, за чието място мераци имали съветникът Владимир Пандев и доктор П. Гайдрарски, и двамата някогашни шефове на здравното заведение по време на управлние на Българска социалистическа партия.

Тук обаче опитите за детрониране на Митев удариха на камък, най-малко към този момент. Чака се промяната и на шефовете на РЗИ и Здравната каса, за местата им Българска социалистическа партия още веднъж имат "подготвени фрагменти ".

Интересно е,че спечелилите в изборите от "Продължаваме смяната ",не организират нападателна кадрова политика в района, като че ли оставили съдружните си сътрудници да кадруват. И както е видно те се оправят отлично!

П. Костадинов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР