Най-младата участничка е на 29 годин, но има много какво

...
Най-младата участничка е на 29 годин, но има много какво
Коментари Харесай

Химичка, балетистка, военнослужеща, касиерка, хигиенистка... ето кои десет дами се борят за короната Мисис Бургас

Най-младата участничка е на 29 годин, само че има доста какво да научим от нея

Десет атрактивни дами ще се борят за короната на Мисис Бургас 2024 година Тази година специалностите на претендентките за купата са извънредно забавни и в необятен диапазон. Най-младата участничка е на 29 години и упражнява сериозна специалност – тя е военнослужещ. Сред кандидатките обаче има бизнес дами, хигиенистка, касиерка, балетист, химик в „ Лукойл Нефтохим “.

Вижте ги:
 Сребрина Костадинова
Сребрина Костадинова

На 35 години, фамилна, майка на дете на 6 година

Развива личен бизнес. През свободното си време обича да разпуска с изкуство. Обожава да основава декорация и да прави разнообразни украшения.

Участието ѝ в състезанието е метод да изрази себе и да опитва едно друго предизвикателство.

 
 Десислава Димитрова
Десислава Димитрова

На 29 години

Щастливо омъжена с детенце на 1 година.

Тя е военнослужещ - Вахтен офицер по ръководство на транспортен съд II сан.

Високоинтензивните тренировки и усъвършенстването на кулинарните ѝ умения са главните ѝ занимания като фамилна жена и майка. Други огромни пристрастености са ѝ националните танци, планински преходи и арт изкуства.

За нея присъединяване в състезанието е опция да бъде мотивация. Мотивация за неизменност в напъните, които счита, че би трябвало да поставя всяка жена – да се грижи за фамилията, да се развива в професионално направление, да намира време да поддържа типа и женствеността си и всичко да се случва на инат на това, че специалността ѝ не кореспондира с този облик.
 Мария Димитрова
Мария Димитрова

32 години

Семейна, с две прелестни момченца на 2 година и 5 година

По специалност е:

“Хореограф-педагог “, само че през последните 10 години, работи като артист-балетист в Професионален фолклорен отбор “Странджа ” в Бургас. Обожава да танцува.

Обича да пътува, да чете и научава нови неща. Обича природата и насладата, която ѝ носи, когато я огледа. Обича да проучва и да се забавлява.

Участието ѝ е едно предизвикателство, което ще я изкара от зоната ѝ на комфорт и ще ѝ достави разнообразни страсти, нови запознанства и благоприятни условия за изява в друга сфера.
 Мартина Велинова

Мартина Велинова

 на 33 година от Несебър

Омъжена от 8 години. Съпругът й е от Северна Македония и имат 3 деца - 2 девойки на 6 и половина и 4 и половина и момченце на 11 месеца.

В момента е в майчинство, което съчетава като съветник на хранителни добавки. За занимания няма изключително време, гледайки децата си без помощ, само че би откроила воденето на персонален блог, без филтър, в обществените мрежи на тематика - майчинство с 3 деца, където от скоро качва и занимателни клипчета с огромната си щерка.

Следи състезанието от няколко години – още до момента в който е живяла в Македония. И решила, че завърне ли се вкъщи, ще се впусне в това премеждие. Това за нея е излизане от зоната на комфорт. В състезанието ѝ харесва, че не е комерсиализиран. Благотворителната идея, която всяка година сплотява участничките и излизането отвън рамката и стереотипите-конкурс за хубост - млади, слаби девойки.

 
 Яница Стоилова
 

Яница Стоилова

38 години

омъжена от 13 години,с две прелестни дъщери – на 13 година и 5 година

По специалност е химик и работи като такава в лаборатория за разбор на горива,която се намира на територията на най-големия комбинат в града – " Лукойл Нефтохим " Хобито ѝ е среща с другари, обожава да пътува в разнообразни краища на света! Участието ѝ в състезанието " Мисис Бургас " за нея ще бъде едно неповторимо и незабравимо прекарване,доказвайки,че с изключение на стопанка и майка може да бъде жена в цялостния смисъл на думата!
 Ирина Стадник
Ирина Стадник

32 години

Омъжена от 11 години. Мъжът ѝ е моряк.

Работи - Икономика и ръководство на търговията и услугите.

Хобитата ѝ са да готви храна и да се радва и грижи за своя домакински любим.

Конкурсът за нея е предизвикателство, хубави страсти, запознанство с забавни хора.
 Николета Елиянова Георгиева
Николета Елиянова Георгиева

31 години

Неомъжена е, живее с приятеля си на фамилни начала, има наследник на 12 години.

Работи като касиер в хранителен магазин и като маникюристка. Обожава да пее и има осъществени песни.

Хобито ѝ са музиката и танците.

За нея присъединяване в “Мисис Бургас ” е едно вълнуващо прекарване и още една сбъдната фантазия, тъй като за нея фантазиите бързо се трансформират в действителност.

 
 Зейнеп Османова
Зейнеп Османова

на 40 година

Семейна, щастлива майка на две деца. Развива фамилен бизнес. Занимава се с превоз, има транспортна компания, също по този начин и Бербер шоп в Слънчев бряг. Има дъщери на 24 и 12 години.

Хобито й е: да готви, да посещава разнообразни места, да върви на шопинг, да прекарва време със фамилията и кучето си.

Участва в състезанието, тъй като желае да потвърди на себе си и на други дами, които са с деца или без деца, че възрастта няма значение, макар че сме домакини, че сме майки и съпруги, можем и би трябвало да отделяме време за себе си, с цел да изглеждаме добре и да се почувстваме ЖЕНИ.
 Катя Удовиченко
Катя Удовиченко

на 37 години

Омъжена. Щастлива майка на две деца - наследник на 4 годинки и щерка на 9 години.

В момента работи като хигиенистка и още веднъж учи за своята специалност като фармацевт. Обича да готви меденки и бисквитки за децата си.

Участието в състезанието ще ѝ помогне да повярва в себе си и своите сили и благоприятни условия.
 Галина Панкова
Галина Панкова

на 36 година

Щастливо омъжена с две деца на 9 година и 5г. Студент магистър по педагогика.

Обича да прекарва времето си със фамилията си по почивки и разходки. Участието в състезанието за нея е добре прекарано време, развлечение и адреналин.

Конкурсът за хубост Мисис Бургас 2024 г ще се организира на 21 март от 19.30 ч. в конферентния център на хотел „ България ". 

 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР