Най-мащабното купуване на гласове се провежда в българския парламент в

...
Най-мащабното купуване на гласове се провежда в българския парламент в
Коментари Харесай

Борисов: Моето его отдавна е задоволено

Най-мащабното пазаруване на гласове се организира в българския парламент сега, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг в централата на партията.

Губят се милиарди от несръчност, губят се милиарди от безнаказаност, установи някогашният министър председател.

Продължаваме да губим готовите пари, които имаме, разгневи се Борисов.

От заран до вечер слушаме хвалебствия за държавното управление, добави той.

Нали газовата връзка с Гърция щеше да тръгне от 1 юни? Да, но по-нататък. Компресори направиха ли?, попита Борисов.

Шефът на ГЕРБ изнесе данните от частичните локални изборите, извоювани от кандидат-кметовете на ГЕРБ.

" И в това време пред очите на цялата българска общност полицията да влиза всеобщо по къщите и да споделя, че не би трябвало да се гласоподава за ГЕРБ... Най-мащабното пазаруване на гласове се организира в българския парламент сега. Така се се вкопчили в тая власт, че изобщо не виждат какво се случва към тях ", съобщи още той.

Надуха ни главата със обществената си политика. При нас 50 лв. си бяха 50 лв.. А в този момент - чета статистиката и не мога да допускам. Нинова отиде да снима промоции на хляба, реколтата е прелестна, само че цената на хляба няма да падне. 1,89 лв. беше през вчерашния ден хляба. Видях го с очите си! С какви очи Корнелия Нинова се обръща към електората си?!

А хаосът с 25 за литър бензин? Те крадат 1.20 лева, тези 25 ст. са насмешка. Същите хора в този момент вадят неизвестно от къде огромни суми и купуват депутати – по жилища и лаборатории. Един народен представител за над 10 000 гласа, всичко това пред очите на умнокрасивите, сподели Борисов.

Моето его и тщестлавие от дълго време са задоволени, аз съм печелил толкоз пъти избори с чудовищни болшинства, увери той.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР