Най-мащабният младежки фестивал на Варна FunCity+ ще се проведе днес

...
Най-мащабният младежки фестивал на Варна FunCity+ ще се проведе днес
Коментари Харесай

Младежкият фестивал FunCity+ днес и утре във Варна

Най-мащабният юношески фестивал на Варна FunCity+ ще се организира през днешния ден и на следващия ден (12 и 13 август( под мотото Euphoria, под знака на Европейската година на младежта.

Както и до момента, в подтекста на мотото „ Варна на младите “, предпочитано място за изява ще бъде обещано на млади актьори, спортисти, музиканти, художници, танцьори, оповестиха от пресцентъра на фестивала за Moreto.net.

Събитието ще се организира в зоните до Слънчевия часовник, Морското казино, сцена „ Раковина “ и Аквариума. На огромна сцена на входа на Морската градина в двата фестивални дни ще изявяват обичани поп, рок и рап реализатори и групи, танцови обединения.

Сред участниците са гении, популяризирали Варна в известни ТВ формати като „ Гласът на България “, „ България търси талант„ и „ X Factor “, ще има и реализатори на български музикален фолклор.

В пространството към Слънчевия часовник ще има зони за спортни занимания и демонстрации, а разнообразни неправителствен иорганизации и образователни заведения ще провеждат занимателни презентации. Кино зона „ Под звездите “ и атрактивна стратегия е планувана на сцена „ Раковина “, а площад " Антон Новак " на входа на Морската градина ще се трансформира в арт работилница, където ще бъде извършен и пленер за млади художници.

Организатор на събитието е дирекция " Образование и юношески действия " към Община Варна.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР