Най-малко трима са загиналите при мощната експлозия в жилищен блок

...
Най-малко трима са загиналите при мощната експлозия в жилищен блок
Коментари Харесай

Най-малко трима са загиналите след взрива на остров Джърси

Най-малко трима са починалите при мощната детонация в жилищен блок на английския остров Джърси.

Около 12 души към момента се водят изчезнали, откакто триетажният блок в столицата на острова Сейнт Хелиър се срути до основи. Двама от постъпилите ранени в болница бяха изписани по-късно. Началникът на полицията на Джърси Робин Смит сподели, че претърсването на руините ще продължи през цялата нощ. Той разяснява, че гледката е ужасяваща, цялостно опустошение. Смит добави, че има няколко работни хипотези за случилото се, само че предизвести хората да не спекулират. Основното съмнение е, че става дума за газова детонация.

Основният снабдител на газ за Джърси " Айлънд енерджи " (Island Energy) разгласи, че работи с пожарникарите за определяне на повода за детонацията.

Остров Джърси, един от Норманските острови, който се намира в Ламанша, е коронно притежание на Англия със характерен статут на политическа взаимозависимост от английската корона. Правителството на острова заяви, че специфични английски екипи са пристигнали на помощ за търсене на оживели в руините. Оцелелите при случая са настанени в други домове.

Информацията е на БНР

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР