Днес в Пекин се състоя учредителната среща на Техническия комитет

...
Днес в Пекин се състоя учредителната среща на Техническия комитет
Коментари Харесай

ISO създаде Технически комитет за опазване на културното наследство в Пекин

Днес в Пекин се състоя учредителната среща на Техническия комитет за запазване на културното завещание към Международната организация по стандартизация (ISO). Секретариатът на организацията ще се намира в Забранения град в центъра на китайската столица. Това е и първият сходен план на ISO от основаването ѝ през 1947 година, което демонстрира, че Китай се причислява към международните стандарти в опазването на културното завещание.

Техническият комитет за запазване на културното завещание включва 31 страни и 13 страни наблюдаващи от целия свят. Организацията работи за стандартизирането на терминологиите, технологиите, материалите и оборудването в процеса на наблюдаване, оценка, отбрана и реституция на културните реликви. 

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед37668 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед38554Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед55274Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед22636Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед18126Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираАлтернативен Поглед78309Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед77309„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР