Най-малко 25 души са загинали, а други 25 - ранени

...
Най-малко 25 души са загинали, а други 25 - ранени
Коментари Харесай

50 загинали и ранени след срутването на сградата в Кайро

Най-малко 25 души са починали, а други 25 - ранени съгласно последните данни, представени от Агенция Франс Прес. Спасителните интервенции не престават.

Не стана ясно незабавно какво е предизвикало сриването на постройката. Създаден е инженерен комитет, който да изследва структурната целокупност на прилежащите здания . Срутването на здания не е извънредно в Египет, където неприятното строителство е необятно публикувано в халета, бедните градски квартали и селските региони.
 Срути се девететажна жилищна постройка в Кайро
Срути се девететажна жилищна постройка в Кайро

Най-малко петима са починали, а други 24 души са ранени

Според версии, четири етажа от постройката са били строени нелегално.

Инцидентът в събота се случи ден след злополуката на влака в южната провинция Сусадж умъртви 19 души и рани повече от 180 други , последният от поредност смъртоносни конфликти, които нормално се дължат на неприятна инфраструктура и поддръжка. Също в събота, пожар унищожи нестабилни магазини наоколо до гарата в източния град Загазиг, провинция Шаркия, само че случаят се размина без жертви.
 Обещават отблокиране на Суецкия канал в събота
Обещават отблокиране на Суецкия канал в събота

Стоки за 9,6 милиарда $ дневно са спряни заради блокирането

Във вторник " Ever Given " и направи невероятно прекосяването по канала. Образува се запушване от над 200 плавателни съда, очакващи да преминат от Червено в Средиземно мореТова докара до големи загуби, защото всеки час престой в Суецкия канал коства 400 милиона $.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР