Най-малко 23-ма души загинаха по време на затворнически бунт в

...
Най-малко 23-ма души загинаха по време на затворнически бунт в
Коментари Харесай

Над 20 затворници загинаха при бунт в Богота

Най-малко 23-ма души починаха по време на затворнически протест в Богота, съобщи Би Би Си.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1965
Над 100 лишени от независимост в едно от най-големите места за изтърпяване на наказванията в колумбийската столица "Модело " са се разбунтували поради решението на управляващите в южноамериканската страна за преустановяване на свижданията. Мярката е била подхваната за ограничението на разпространяването на ковид.

Колумбия и Боливия оповестиха изключително състояние поради ковид

Размириците са били потушени след няколко часа и след намесата на силите за особено предопределение. След усмиряването на недоволството управляващите са съобщили за навирането на най-малко 23 тела и за оказана здравна помощ на 83-ма потърпевши.

Министърът на правораздаването на латиноамериканската страна Маргарита Кабело е декларирала, че в "Модело " не е имало нито един пандизчия, възпален със болестта. "Става дума за хора, които са желали да се възползват от обстановката, провокирана от ковид, и да избягат ", безапелационна е била тя.

Гватемала с първи смъртен случай от ковид, Аржентина затваря границите си

Британската медийна корпорация обаче напомни, че хигиената в колумбийските места за отнемане от независимост е на доста ниско равнище. "Освен това болшинството от пандизите са препъленени и това е причина за разпространяване на заболявания ", уточни още Би Би Си.

Към този миг инфектираните с корона вирус в Колумбия са били над 230. Болестта е лишила живота на минимум двама души.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1965  Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19 Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19  Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати  1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид 1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР