Най-малкият син на принца и принцесата на Уелс днес отбеляза

...
Най-малкият син на принца и принцесата на Уелс днес отбеляза
Коментари Харесай

5-годишният Луи Уелски празнува рожден ден днес (Вижте какъв сладур стана малкият принц – Снимки)

Най-малкият наследник на принца и принцесата на Уелс през днешния ден означи своя 5-ти рожден ден. По този мотив кралската двойка показа нови фотоси на Луи в обществените мрежи.

„ Някой през днешния ден става на 5! Честит рожден ден, принц Луи! ”, написа гордата му майка.

Този път фотосите са дело не на Кейт, както постоянно се е случвало до в този момент, а на фотографката Мили Пилкинтън. А на фрагментите се вижда по какъв начин хлапето се забавлява с майка си Кейт, която го тика в количка в градината.

Миналата година рожденикът стана воин в меметата, поради снимки, направени по време на парада в чест на кралицата  - момчето очевидно се усещаше доста неловко поради авиошоуто и фойерверките и всичките му страсти се изписаха на лицето му.

По-късно Луи още веднъж притегли вниманието на обществеността поради необузданото си държание и по тази причина си завоюва репутацията на доста палаво дете. Заради този факт някои допускаха, че дребния принц може да пропусне коронацията на дядо си Чарлз, която би трябвало да се състои на 6 май тази година. Мнозина подозираха, че с цел да не притегли вниманието към себе си Луи надали ще участва на формалното събитие. Но въпреки всичко престолонаследникът бе на Великденската работа, по този начин, че може би ще е до брат си и сестра си на коронацията.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР