Най-малкият син на Ал Пачино е само на 8 месеца,

...
Най-малкият син на Ал Пачино е само на 8 месеца,
Коментари Харесай

Жената до Ал Пачино най-накрая показа 8-месечния им син и разкри как е пламнала любовта помежду им

Най-малкият наследник на Ал Пачино е единствено на 8 месеца, само че към този момент театралничи с майка си за последния брой на Vogue Arabia. В изявлението 30-годишната кино продуцентка споделя откровени моменти за живота с дребния си наследник и по какъв начин се е появила любовта с известния му татко.

През юни ET удостовери, че 83-годишният Пачино и Алфалла са станали родители, откакто преди този момент са били дружно повече от година.

За Vogue Arabia Алфала споделя по какъв начин раждането на първото ѝ дете (и четвърто за Пачино) е трансформирало нейната позиция за живота.
                             

„ Откакто родих Роман, времето ми стана по-организирано “, споделя тя пред списанието.

„ Когато той спи, това е моето време. Мога да чета сюжет или да виждам телевизионно шоу, или просто да бъда аз. Когато е безсънен, желая да съм там; желая да съм до него. “

► 

Алфала споделя още, че по време на бременността си претърпява животозастрашаващо затруднение.

„ Когато погледна обратно към това в този момент, ми се желае да можех да се насладя повече на бременността си “, признава тя.

Въпреки събитията Нур споделя, че се усеща „ благословена “ да бъде майка.

 Ал Пачино жена Getty

„ Да стана майка – почтено казано – е по-велико, в сравнение с в миналото бих могла да си показва. Роман е най-великият подарък от Бог, хиляди пъти по-добър от това, което в миналото съм предполагала “, споделя тя. „ Всеки ден, когато го виждам, просто знам, че съм толкоз благословена. “

Що се отнася до връзката ѝ с Ал Пачино, Алфалла признава, че при първата им среща даже не са разменили номерата. Но по време на пандемията, когато тя стартира да прекарва повече време с него в дома му – и той ѝ пуска кино лентата си „ Белязаният “ за първи път – връзката им прерасва в освен това.

Ал живее надолу по улицата от къщата ми и започнахме да прекарваме всеки ден дружно, играейки шах и гледайки филми “, спомня си тя. „ Беше като кино учебно заведение с Ал Пачино. „ Гледала ли си в миналото „ Белязаният “? “ попита ме той. „ Не “, отговорих аз. “

Нур прибавя: „ Той ми сподели някои [негови] филми... Предполагам, че просто се получи освен това. “

Алфала разкрива, че тя и Пачино имат виждане за живота на сина си – и то включва да съчетаят италианската и арабската просвета на родителите.

Тя продължава: „ Баща му, несъмнено, желае той да бъде какъвто иска… Мисля, че актьорството е в гените му. “
 image2_16x9.png Астро прогноза за седмицата: проявете самообладание и овладейте страстите си На фокус
► 

Носителят на Оскар е и татко на три пораснали деца, 34-годишната щерка Джули Пачино от предходната му връзка с Ян Тарант и 23-годишните близнаци Оливия и Антон Пачино от предходната му връзка с Бевърли Д'Анджело. Освен това актрисата и модел Камила Мороне назовава Пачино собствен втори татко, откакто той има връзка с майка ѝ, Лусила Сола, в продължение на няколко години.

 ал пачино Getty

► 

През ноември Алфалла приключи всевъзможни спекулации, че е подготвена да се омъжи за звездата от „ Кръстникът “, макар че го обича. Самият Пачино в никакъв случай не е бил женен.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР