Най-малките пациенти на МБАЛ- Велинград имат възможността да се забавляват

...
Най-малките пациенти на МБАЛ- Велинград имат възможността да се забавляват
Коментари Харесай

Ангели за България оборудва детски кът в МБАЛ-Велинград

Най-малките пациенти на МБАЛ- Велинград имат опцията да се забавляват в чисто нов оборудван детски ъгъл, който е финансиран от Организация " Ангели за България " - самодейността за кандидатстване е на началника на Детско поделение доктор Харби Хания.
Черпейки от интернационалния опит и изгоди за психологично и физическо здраве на децата, " Ангели за България " оказват помощ на българските лечебни заведения и дребните пациенти да имат един по-приятен и нехаен престой по време на тяхното лекуване. Организацията има упоритостта да сплотява българи, живеещи в чужбина, които желаят да оказват помощ на техни нуждаещи се сънародници в България.
Професионализъм, бистрота и най-много доброжелателност са част от техните правила.
За оборудването на детския ъгъл в МБАЛ-Велинград са се погрижили, със свои дарения, и доста другари на отделението, както и някои от огромните СПА-хотели в града!
Д-р Харби Хания има упоритостта да подписа абонамент за платформата " УЧА съдебна експертиза ", което ще обезпечи достъп на лекуващите се възпитаници до техните уроци и няма да се постанова да изостават с материала в учебно заведение!
Детско поделение в " МБАЛ- ВЕЛИНГРАД " разполага с 25 кревати и отличен екип от експерти, които се грижат за здравето на нашите деца! Благодарим на всички хора с благ сърца, които се погрижиха и за уютната конюнктура в отделението, осигуряваща комфорт на дребните пациенти!
При предпочитание за подаяние и обогатяване на детската занималня, може да се свържете с доктор Харби Хания, Началник Детско поделение - 0893 663 209.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР