Най-малката сестра на кралица Максима Холандска беше открита обесена в

...
Най-малката сестра на кралица Максима Холандска беше открита обесена в
Коментари Харесай

Трагедия в кралското семейство! Обеси се малката сестра на холандската кралица

Най-малката сестра на кралица Максима Холандска беше открита обесена в дома си в Аржентина. 33-годишната Инес Зорегета е открита мъртва в жилището си в Буенос Айрес в сряда късно вечерта, удостовери представител на холандското държавно управление, представен от „ Дейли Мейл “.

Говорител на холандското посолство в Аржентина съобщи пред меснитни медии, че проверяващите допускат, че става въпрос за смаоубийство.

Твърди се, че Инес е страдала от меланхолия и душевен проблеми. Тялото ѝ е било преместено от вкъщи ѝ рано тази заран, с цел да бъде направена аутопсия.

Сестрата на кралицата е работила за аржентинското държавно управление като чиновник в министерството на общественото развиване. Тя е и кръстница на 11-годишната внучка на кралица Максима – принцеса Ариане.



47-годишната кралица Максима е отменила идните си задължения и ще замине за Аржентина до няколко часа.

Холандският министър председател съобщи, че новината е „ извънредно тъжна и съкрушителна. „ Внезапната гибел на сестрата на кралица Максима е огромен потрес. Нашите мисли и молебствия са с кралицата и нейното семейство “, сподели той.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР