Най-малката парламентарно представена партия Възраждане е последната, която отива при

...
Най-малката парламентарно представена партия Възраждане е последната, която отива при
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Искри между Радев и Възраждане заради зеления сертификат - Костадинов и колегите му без маски при президента

Най-малката парламентарно показана партия " Възраждане " е последната, която отива при президента Румен на за сформиране на държавно управление.

От " Възраждане " в президентството са Костадин Костадинов, заместниците му Цончо Ганев и Петър Петров, както и организационният секретар на партията Николай Дренчев.

И четиримата са без защитни маски в президентството.

" Както знаете, организирам третия цикъл за тази година. Вие се включвате на финалната права в този избирателен маратон. Предстои, въз основата на консултациите, уповавам се в околните дни, при подготвеност за съдружно съглашение, да връча мандата на първата по бройка парламентарна група.
свързани новини30431преди 2 часа58095преди 3 часа
Много са дилемите, неотложните решения, които чакат вниманието на българските народни представители. Всяка партия е значима, аз не ги разделям по бройка ", сподели Радев.

" Пробелмите, които има България, би трябвало да намерят своите решения. Кризата не е от през вчерашния ден, а от края на предишното столетие. Ние ще създадем всичко, което зависи от нас, в Народното събрание на сложим въпросите, които считаме за значими “, съобщи Костадинов.

Според него, всички антиепидемични ограничения, би трябвало да се отстрани, както трябвало да се отстрани и зеленият документ.

" Считаме, че въпросите, които чакар позволение, е демографската злополука, проблемите в образованието и здравната система, тя не действа, разрушена е ", регистрира Костадинов.

За Македония, по метода, по който си го показват нашите европейски сътрудници, няма да стане. Това ще е форма на национално изменничество, уточни още Костадин Костадинов.

" Ще бъдем гласът на здравия разсъдък, на българския народ и ще настояваме за оптималната чуваемост. Всеки българин за нас е значим “, приключи Костадинов.

Радев означи, че лекарите и медицинските сестри към момента са претрупани, а дневно по 100 души губят живота си от ковид. " Желая ви триумф ", приключи той и помоли медиите да изоставен залата.



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР