Най-малката дъщеря на италианската музикална легенда Адриано Челентано – актрисата

...
Най-малката дъщеря на италианската музикална легенда Адриано Челентано – актрисата
Коментари Харесай

Дъщерята на Челентано оплю родителите си - slava.bg

Най-малката щерка на италианската музикална легенда Адриано Челентано – актрисата Розалинда Челентано, се изрече неласкаво за родителите си в изявление по случай 83-ия рожден ден на татко си, който бе на 6 януари. Според нея те изобщо не би трябвало да имат деца.

Розалинда споделя, че на 18 години тя към този момент живеела независимо. Започнала да се занимава с музика и последователно се откъснала от материалната взаимозависимост от фамилията, с което по този начин и не успявала да построи естествени връзки. Освен това на нея й се желало хората да виждат личния й гений, а не сянката на фамозния й татко. С родителите си тя отдавна не общувала. Но наскоро самият Челелнтано позвънил на щерка си, с цел да поговорят за новия й план. Спомняйки си за детството, Розалинда споделя, че майка й – певицата и актриса Клаудия Мори, била по-строгата от двамата. Това обаче било значително обусловено от честите отсъствия на артиста от вкъщи и от живота на трите му деца, които непрестанно страдали от дефицит на внимание. „ Артистите са същества извънредно егоцентрични. Според мен те изобщо не би трябвало да имат деца. Това не значи, че аз не обичам родителите си. Но те бяха доста млади, когато се родихме, бяха увлечени от кариерите си, непрекъснато отсъстваха, а на нас те ни липсваха… “, изяснява Розалинда Челентано. Тя и различен път е казвала, че не се е чувствала удобно в фамилията и си мечтаела да е щерка на Ал Бано и Ромина.

Във филмографията на 52-годишната Розалинда има над 30 телевизионни и кинопродукции, като може би най-известната й роля е Сатаната в „ Страстите Христови “ на Мел Гибсън.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР