Най-лудите въртящи се пътни маркировки във Великобритания, струващи огромните £1,5

...
Най-лудите въртящи се пътни маркировки във Великобритания, струващи огромните £1,5
Коментари Харесай

„Най-лудите“ въртящи се пътни маркировки във Великобритания ще бъдат премахнати – след като струваха повече от £1,5 милиона

Най-лудите въртящи се пътни маркировки във Англия, струващи големите £1,5 милиона, най-сетне се бракуват.

Скандалните криволичещи линии са главоболие за локалните поданици, откогато се появиха на брега на морето в Кливдън, Съмърсет предишния януари.

Снимките демонстрират зигзагообразната пътна маркировка, карайки водачи и велосипедисти да си драскат мисли къде да отидат. Те се трансфораха в интернет сензация, предизвиквайки дълга акция и в този момент Съветът на Северен Съмърсет гласоподава да се отърве от тях - само че това ще коства спомагателни £425 000.

Първоначалният бюджет за схемата на крайбрежието беше просто 201 000 паунда, само че скочи до 1,3 милиона паунда. Но има неприятни вести за локалните ветроходци и гребци, тъй като £50 000, заделени за решителен ремонт на античния хелинг на града, се употребяват за заплащане на работата.

На среща предходната сряда Cllr Hannah Young сподели: „ Трябва да бъдем в действителност ясни във всички схеми, които вършим напред, че ги вършим допустимо най-правил...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР