Най-крайно десните в Европа вече поздравиха Мелони с победата и

...
Най-крайно десните в Европа вече поздравиха Мелони с победата и
Коментари Харесай

Юлиана Николова: В Европа се очертава тенденция за десни, консервативни политики

Най-крайно десните в Европа към този момент поздравиха Мелони с успеха и чакат нейното държавно управление да помогне за основаване на едно по-консервативно болшинство в Европейски Съюз.

Това сподели за Euronews Bulgaria шефът на „ Портал Европа “ Юлиана Николова.

Хубавото е, че Мелони през цялото време на войната на Русия в Украйна зае позиция за цялостна взаимност с позицията на НАТО и Съединени американски щати. Тоест разлом по тази толкоз значима политическа тематика няма да има. По-скоро ще направи сложен живота на европейските бюрократи и на Комисията при формулиране на нови оферти по политиката за миграция, дружно с Унгария, Полша и Швеция ненапълно, където десните победиха с лозунга за ограничение на миграцията.

Друго, което ще се отрази на Европа е, че се чака вълна от мигранти от Русия. Добре е Европа да не оставя въпроса за решение с тези мигранти на национално равнище, защото преди оповестяването на мобилизацията доста страни членки отхвърлиха издаването на визи за руснаци. Очевидно в този момент би трябвало да се вземе друго решение и то би трябвало да бъде бързо.

 
Лично разбиране на Мелони е, че тя пази тезата за по-рестриктивна и по-малко толерантна политика във връзка с абортите. Но партията й няма задоволително болшинство за промени в конституцията на Италия.
Политиката, която Мелони заявява няма да е ориентирана толкоз против християнските полезности, колкото към битката с рецесията и енергийната рецесия.

Предполага се, че корените на партията на „ Италиански братя “ има корени в придвижването на Мусолини, макар че тази партия е релативно нова. Създадена е преди 10 година, на изборите през 2018 година събира 4% поддръжка, а в този момент са 26%.

В Европа се обрисува наклонност за десни, консервативни политики, които са съсредоточени върху решение на настоящи рецесии.

Вижте цялото изявление във видеото.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР