Най-красивите на деца от Асеновград ще бъдат събрани и подредени

...
Най-красивите на деца от Асеновград ще бъдат събрани и подредени
Коментари Харесай

Търсят се най-красивите и шарени писма до Дядо Коледа

Най-красивите на деца от Асеновград ще бъдат събрани и подредени във виртуална галерия. Белобрадият дъртак е пристигнал в града с шейната си, а на къщичката е сложил вълшебна пощенска кутия. Чрез нея малчуганите могат да изпращат до Лапландия писмата си с мечтаните дарове. Сега в Асеновград децата могат да ги връчат персонално на Дядо Коледа и по този начин да се включат в коледната виртуална галерия, проведена от общината.
Трябва единствено да напишат две идентични писма. Едното остава при Белобрадия дъртак, а другото той самият ще даде на управлението на администрацията в Асеновград, като най-красивите и шарени писма ще бъдат оповестени на общинския интернет уебсайт и по този начин ще бъде подредена виртуална галерия. Инициативата няма спортен темперамент. Целта е децата да развиват гения и творчеството си, като употребяват времето на карантината по разумен метод. Писмата могат да бъдат изрисувани, изписани със специфични цветни химикали или даже апликирани. Изненадата от Дядо Коледа е, че най-първите малчугани, които донесат творбите си първи, ще получат специфичен подарък персонално направен от джуджетата на Белобрадия дъртак.
 Български пощи оповестиха състезанието за най-красиво писмо до Дядо Коледа Български пощи оповестиха състезанието за най-красиво писмо до Дядо Коледа
Вече над 15 години „ Български пощи ” организират обичания от деца и родители конкурс „ Най-красиво писмо до Дядо Коледа&r...
Самият той ще приема писма на центъра в Асеновград всеки ден до Бъдни вечер (24.12.20 г.), в това число, от 11:00 ч. до 13:00 ч. и от 15:30 ч. до 17:30 ч. Дядо Коледа ще продължи да радва асеновградчани и от 26.12.20 година до 31.12.20 година от 11:00 ч. до 13:00 ч. още веднъж на централния площад „ Академик Николай Хайтов “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР