Най-коментираната тема в българския спорт от началото на годината безспорно

...
Най-коментираната тема в българския спорт от началото на годината безспорно
Коментари Харесай

Александър Попов за Левски Лукойл: Тити го прави заради спортните успехи

Най-коментираната тематика в българския спорт от началото на годината несъмнено е обединяването на баскетболните Лукойл Академик и Левски. В тази връзка потърсихме за коментар треньорът и президент на волейболния ЦСКА Александър Попов. " Червените " останаха може би единственият клуб, който резервира идентичността си и не предприе сходни обединявания, макар големите компликации, които имаше през последните години.

" Първо да не бъркаме спортовете. Подобен проблем имаше и във футбола през предходната година. Ние въпреки всичко сме волейбол. Вярвам, разпоредбите са едни и същи, само че има специфики. Доколкото разбирам, правилниците не са нарушени в този случай и остава ръководителите на клубовете, на лигата, на федерацията да преценяват дали всичко е легално. Доколкото разбирам, всичко е легално от позиция на администрация. Така че това е едната страна на въпроса. Другата обаче е дали тези неща стават в най-подходящ миг. Но не е моя работа да разясня. Вероятно в начало на състезание, а не по средата, сходна нова настройка е по-правилна, само че несъмнено има условия, за които не е имало време”, съобщи Попов пред BGvolleyball.com.

" В интерес на истината не съм имал и предложение за сходно обединяване при нас в най-тежките ни години. Не съм разсъждавал на тази тематика ", сподели Александър Попов.

" От друга позиция сходен супер тим, формиран от най-хубавите състезатели на двата тима, може да има триумфи в Европа. Познавайки Тити, той се е съгласил на такова обединяване поради бъдещите спортни триумфи, тъй като ще имат мощен тим. Мотивировката на Лукойл е неразбираема и единствено бъдещето може да я покаже ", сподели още Попов по тематиката Лукойл Левски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР