Най-късно през пролетта всички живеещи в Германия ще имат имунитет

...
Най-късно през пролетта всички живеещи в Германия ще имат имунитет
Коментари Харесай

Йенс Шпан: До края на зимата германците ще са ваксинирани, излекувани или мъртви

Най-късно напролет всички живеещи в Германия ще имат имунитет против заболяването. Те или ще са имунизирани, или оздравели, или ще са умряли. Това съобщи на конференция министърът на опазването на здравето Йенс Шпан.

Вариантът " Делта “ на ковид е толкоз инфектиран, че тези, които нямат ваксина, ще се заразят през идващите месеци и това е неизбежно.

" Имунитет се реализира постоянно. Въпросът е по какъв метод - посредством ваксина, или посредством преболедуване “, заяви още Йенс Шпан.

Министърът повтори, че държавното управление предлага категорично имунизацията. За третата ваксина ще се предлага засилено " Модерна “.

Според медиите Шпан е пропуснал да поръча задоволително от имунизациите " Бионтек “ и по тази причина се постанова да се употребява американската ваксина. Министърът пък уточни, че има огромни количества от нея и те би трябвало да се употребяват, преди да премине срокът им за валидност.

" Ако " Бионтек “ е мерцедесът на имунизациите, то Модерна е " Ролс-Ройс ". И двете са с извънредно високо качество “, разяснява още Шпан.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР