Най-жестоката вражда в българския професионален бокс достигна до нови висини.

...
Най-жестоката вражда в българския професионален бокс достигна до нови висини.
Коментари Харесай

Най-жестоката вражда в българския профибокс се поднови |

Най-жестоката омраза в българския професионален бокс доближи до нови небеса.

Звездите в лека-тежка категория Спас Генов и Григор Саруханян несъмнено не се понасят. За пръв път от старта на спора 40-годишният бургазлия описа от кое място е тръгнало всичко.

Генов твърди, че през последните две години Саруханян бяга от мач с него. Бившите съотборници в националния тим нямат желание да отстъпват обратно, а конфликтът сред тях е неминуем.

" Бяга като зайче. Но това е професионален бокс. Къде ще бяга? ", пита Генов в изявление за youtube канала Спортната джунгла.

" Два-три рунда ще бяга. Колко ще бяга. Нито има мощен удар, нито нищо. Нали му знам и бокса какъв му беше. Все гледаше да не играе с мен или с някой от другите наши боксьори ", твърди Генов.

Той е един от най-успешните български боксьори за последните две десетилетия. След като завоюва сребърен орден от европейското състезание през 2006-а, най-близкият другар на Кубрат Пулев в националния тим мина при експертите, където има 12 победи (6 с нокаут) от 12 мача.

Вижте по кое време се чака да бъде мачът сред Генов и Саруханян, за какво Спас е избягал от България и по какъв начин удар на Кубрат Пулев по време на спаринг едвам не сковава ръката на бургазлията.

Отговорът на Саруханян също няма да закъснее - очаквайте го в петък!


Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР