Флойд Мейуедър ще помни България с добро въпреки последната загуба

...
Флойд Мейуедър ще помни България с добро въпреки последната загуба
Коментари Харесай

Българин рисува якетата и доминото на Флойд Мейуедър - Бойни

Флойд Мейуедър ще помни България с положително макар последната загуба в своята кариера от Серафим Тодоров на олимпийските игри в Атланта’96.

Легендарният боксьор разчита на наш съотечественик, който да изрисува неговите якета. Творецът Влади Николов работи от много време за някогашния международен първенец, описа самият той в изявление за youtube канала Спортната джунгла.

„ Направил съм 20 якета за него и жена му. Правил съм картини и фигури. Вече 7-8 години сме другари и близки – описа Влади Николов. – Той е доста огромен почитател на доминото. Всяка нова година брачната половинка му купува подарък за Флойд от мен.

Тя ми написа – той има всичко, само че най-вече обича твоите неща. Направих му три домино за него. Носи ги в самолета и на други неща. За една Нова Година му нарисувах няколко чифта маратонки. Флойд е много земен нищо, че е с такива антуражи. “

Какво е нарисувал Влади Николов за Конър Макгрегър? Как става другар с действителния Вълк от Уолстрийт? Как една статуя на Димитър Бербатов става причина Влади да избяга от България и да заживее в Швейцария? Всичко това в цялото изявление с художника-скулптор за набиращия скорост youtube канал Спортната джунгла.


Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР