Най-известният пластичен хирург у нас д-р Ангел Енчев е броил

...
Най-известният пластичен хирург у нас д-р Ангел Енчев е броил
Коментари Харесай

Д-р Енчев броил 14 бона за идеалния No. 906090

Най-известният еластичен хирург у нас доктор Ангел Енчев е броил 14 000 лева за щастливите номера на двата супер-луксозни мерцедеса, които кара дружно със брачната половинка си, научи HotArena.

Това описаха пред „ Телеграф„ негови близки, пред които майсторът на поръчковия S клас купе AMG, който кара хирургът, а Сухопътни войски 906090 е изписано на регистрационната табела на белия джип от същата марка модел GL, каран от брачната половинка му моделът Теди Велинова., ,За него тези пари са един силикон " ` обясниха с възприятие за комизъм приятелите му.

Близо 400 консуматори във Facebook са харесали ексцентричния номер на суперспортното му возило. Хирургът е качил в обществените мрежи фотосесия с поръчковия „ Мерцедес,, пред който театралничи неговия брат близнак Невен Енчев -също еластичен хирург. ,,Каква легенда си, Енчев. Във Вашингтон непрекъснато ме питат за тоя лекар 90-60-90, но им споделям единствено в България има тако-ва знамение,,, е коментирал под фотографията преподава-телят в Съединени американски щати доктор Ионко Мермерски.

Проверка на „ Телеграф„ удостовери, че за 6-цифрен номер по желание таксата, която се заплаща в КАТ, е 7000 лева П роучване на вестника сподели, че след повишаването на номерата по желание с смяна в тарiфа номер 4 преди месец щастливите табели залежават.

Причината е, че цената се подвигна от 30 на 300 лева . Сега да вземем за пример, в случай че водач желае да изпише годината си на раждане на табелите или годината на обичания си тим, би трябвало да се бръкне с 300 лева Същото е и ситуацията с огледалните номера от вида 5560. В същото време номера като тези на мерцедесите на доктор Енчев не престават да се харчат като топъл самун. Всеки ден най-малко по един баровец пръска 7000 лева за такава табела, като има дни, в които страната прибира сред 20 и 50 хиляди лв. единствено от сходни водачи. 6 ци-френият номер може да съдържа и единствено букви или единствено числа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР