Най-известната сексоложка у нас Наталия Кобилкина се заема с ново

...
Най-известната сексоложка у нас Наталия Кобилкина се заема с ново
Коментари Харесай

Кобилкина води онлайн тренировки за отслабване - slava.bg

Най-известната сексоложка у нас Наталия Кобилкина се заема с ново начинание – онлайн кардио тренировки. Първата такава лекар Ко към този момент организира в страницата си във Facebook.

За задачата, тя се включва с видео онлайн и сама демонстрира упражненията. Първата й подготовка е едвам 4 минути и към този момент се радва на интерес от почитателите й.

„ Кой ще отслабва с мен “, написа Кобилкина към клипа си, от който си проличава, че към момента тя наподобява неуверена в новата си роля.

Припомняме, че предходната есен сексоложката разгласи, че сменя непрекъснатата си адресна регистрация. От Гърция, където тя прекарваше огромната част от времето си поради брачна половинка си Такис Дретакис, тя към този момент заживя в Лондон. „ Това беше дълг дълъг път с доста работа, рухване и ставане и религия в чудеса. Най-накрая легнах в новото ми ухаещо легло след вана с пяна “, изясни тогава лекар Ко. Тя не пропусна да благодари на свекърва си за помощта в грижите за сина й Филип. Уточни обаче че първородното й дете към този момент е готово да стартира визити в детски градини в британската столица.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР