Най-известната Къща в България вече е пълна с най-желаните риалити

...
Най-известната Къща в България вече е пълна с най-желаните риалити
Коментари Харесай

Big Brother: Most Wanted: Първи сблъсъци

Най-известната Къща в България към този момент е цялостна с най-желаните риалити звезди. Първият, който прекрачи прага на Къщата беше, спечелилият в първия " ВИП Брадър ", Константин . Скоро към него се причисли и Димитър Ковачев - Фънки .

 Снимка 323544

Двамата получиха и първата загадка задача в Big Brother: Most Wanted . Тяхната задача беше да разпределят влизащите Съквартиранти на индианци и каубои , като за задачата, Big Brother им даде опцията да се срещнат с видео визитките на всеки един от тях.

След дълго мъдруване двата тима станаха ясни. Каубои и владетели на Къщата ще бъдат Фънки, Константин, Светлана, Динко, Кирил и Мариела. Останалите - Людмила, Джино, Луна, Дий Зорница и Дебора ще обитават в двора като индианско племе.

 Снимка 323542

Само някоко часа след влизането си Съквартиранти към този момент могат да се похвалят с първи конфликти между тях. Първите искри, които прехвърчаха бяха сред Луна и Дебора .

Къщата обаче си има умиротворител и това е Динко . Той ще изнесе тирада за разбирателството и положителните взаимоотношения в Къщата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР