Най-използваните думи през изминалата година в публичната реч според официално

...
Най-използваните думи през изминалата година в публичната реч според официално
Коментари Харесай

Филиз Хюсменова във Варна: Хората искат дела и думи в едно

 izbori_2023_v1_014

Най-използваните думи през миналата година в обществената тирада съгласно публично проучване са война, инфлация, избори. Войната се води на няколко стотин километра от нас. Инфлацията е 60 % по висока от тази в еврозоната. Избори имаше 4 пъти дотук, в този момент - пети път. Но липсва думата рецесия. Това съобщи лидерът на Варненската листа на Движение за права и свободи Филиз Хюсменова на предизборна среща в морската столица. В нея участваха водачът Мустафа Карадайъ, евродепутатът Искра Михайлова и общественият специалист на партията доктор Хасан Адемов.

 

У нас високите разноски за живот, които всички ние вършим, не се назовават рецесия. А това е рецесия и то следващата. Но това са най-използваните думите, а всеки от вас посвоему, всеки ден претърпява тази рецесия, сподели Хюсменова. И добави: " Днес в живота ни терзанието се трансформира в боязън. Надеждата, за жалост, не я виждаме. Разочарованието прераства в изтощение. А хората желаят да се работи. ".

 

„ Дела трябват, а не думи! “, е споделил Апостола на свободата Васил Левски. Израз-аксиома за човешкото битие, напомни дългогодишният евродепутат на Движение за права и свободи, някогашен министър.

 

В тази конюнктура всяко деяние, което не оказва помощ за построяването на законно държавно управление с ясна стратегия, граничи с закононарушение към хората. Всяко безучастие също, безапелационна бе Хюсменова.

 

Хората желаят каузи и думи в едно и то в техен интерес, тъй като вие го заслужавате, съобщи тя.

 

Затова дано да влеем силите си в нашата партия - Движението за права и свободи, за да използван на процедура нашата политика да сплотява, а не да разделя, да носи мир, успокоение, благоденствие. С разсъдък, с отговорност и с разговор да вървим по пътя си, в който намираме себе си в нашата партия. И дано с номер 13 в бюлетината да реализираме най-хубавите резултати за Варна, прикани Филиз Хюсменова.

 

Тя подари на Мустафа Карадайъ стихотворението " Моята Родина ", в което акростихът е слоганът на Движение за права и свободи " Разум, Отговорност, Диалог! "

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР