Най-интересното от НБА предстои през май, след като станаха ясни

...
Най-интересното от НБА предстои през май, след като станаха ясни
Коментари Харесай

Развръзката в НБА пряко по DIEMA XTRA и онлайн на PLAY DIEMA XTRA

Най-интересното от НБА следва през май, откакто станаха ясни най-хубавите тимове от Източната и Западната конференции. Във финала на Изток за успеха ще се борят Бостън Селтикс и Кливланд Кавалиърс, като първият дуел сред двата отбора е на 13 май. Финалът на Западната конференция ще е сред първенеца Голдън Стейт Уориърс и най-хубавия тим в постоянния сезон Хюстън Рокетс. Развръзката в НБА можете да наблюдавате онлайн в ефира на DIEMA XTRA и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA.

Тази неделя, 13 май, от 22:30 е първият мач на Бостън Селтикс и Кливланд Кавалиърс от финалите на Източната конференция. Бостън се класира, откакто се наложи със 114:112 над Филаделфия 76 и по този начин завоюва серията с 4:2 победи, осигурявайки си мястото измежду най-хубавите четири в Лигата. В oпит да стигне до огромния край в НБА за пръв път от шампионския сезон 2009-2010 година, Селтикс ще спори с Кливланд Кавалиърс за втора поредна година. "Кавалерите " отстраниха водача в конференцията през постоянния сезон "Торонто раптърс " след 4:0 победи. Бостън Селтикс е хазаин в първите две срещи, след което серията се мести за два мача в Кливланд. Преди година двата тима още веднъж бяха един против различен във финала, като "кавалерите " завоюваха с 4:1. Срещата тази неделя можете да наблюдавате непосредствено в ефира на DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. На 15 май пък ще е вторият дуел сред двата тима, а третият е в събота – 19 май. Зрителите могат да гледат мачовете онлайн от 3:30 ч. по DIEMA SPORT.

Финалът на Западната конференция сред Голдън Стейт Уориърс и Хюстън Рокетс, стартира във вторник, 15 май, в 4:00 ч. българско време и ще бъде излъчен директно в ефира на DIEMA SPORT 2. Голдън Стейт Уориърс записа 15-та поредна победа в директните елиминации в НБА и изравни върха на “Чикаго Булс”, реализиран в интервала сред април 1990 и май 1991 година. Във финала на Запад тимът от Калифорния ще играе против Хюстън. "Ракетите ", които са домакини в първите две срещи, стигнаха до решаващата фаза, откакто взеха успеха над Юта Джаз с 112:102 и общ резултат 4:1. Вторият мач от серията ще е на идващия ден, 16 май, a третият – на 20 май. Началният час на дуелите е 4:00 ч. и ще бъдат излъчени непосредствено по DIEMA SPORT 2.

Кой ще стигне до огромния край на НБА, проследете онлайн по DIEMA XTRA, както и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР