Най-горещата учителка Силвия Зубева ще посрещне първо бебе около първия

...
Най-горещата учителка Силвия Зубева ще посрещне първо бебе около първия
Коментари Харесай

Най-горещата българска учителка чака бебе на първия учебен ден

Най-горещата учителка Силвия Зубева ще посрещне първо бебе към първия образователен ден. Атрактивната даскалица е бременна от обичания си Тодор Скримов и след месец ще става майка, научи HotArena.

Красивата преподавателка и брачният партньор й си пуснаха даже обща фотография, на която Силвия е с доста бременно коремче. Засуканата даскалица и волейболния национал нямат самообладание да посрещнат бебето, което ще появи към първия учебен звънец.

Откакто е бременна Зубева не стопира да се радва на бременни дами, които са в щастливо очакване също като нея. През март за първи път се заприказва за бременността й, а дни по-късно чаровницата спря да преподава на малчуганите, за голямо отчаяние на техните бащи, написа „ България през днешния ден ”.

Зубева излезе в дълготраен болничен и не искаше по никакъв метод да издава аргументите за него. Нейни сътрудници и възпитаници дълго се чудеха каква е повода хубавата учителка да не желае да преподава и да си търси заместничка.

Няколко месеца по-късно, тя гордо сподели бременно коремче и призна, че с национала нямат самообладание да станат родители. Двамата даже се врекоха на загадка женитба през юли, само че нищо към събитието не бе разкрито.

При все това педагожката е безапелационна, че това е мъжът на живота й и желае да бъде вечно с него.

През 2014 година Силвия провокира възторг, откакто нейна фотография обиколи родни и непознати уеб сайтове, а хиляди я прогласиха за най-атрактивната учителка в България.

Самата тя призна, че тази популярност не е била нито търсена, нито мечтана от нея, още повече, че поради това й се е налагало да отблъсква хиляди неприлични оферти от непознати мъже.

Година по-късно обаче ориста я среща с мъжа, който остави дълготраен отпечатък в живота й. Тодор Скримов познава хубавицата от десетките постове в обществените мрежи и остава запленен от нея.

Той е твърдо решен да откри метод да се запознае с нея и най-после съумява. След което печели сърцето на най-желаната българка, като тази година двамата затвърдиха по всички публични способи любовта си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР