Най-голямята трансферна сага това лято около Барселона и полузащитника Френки

...
Най-голямята трансферна сага това лято около Барселона и полузащитника Френки
Коментари Харесай

Барселона започва съдебна операция заради престъпни действия около договора на Де Йонг

Най-голямята трансферна сага това лято към Барселона и полузащитника Френки Де Йонг взема нов връх. Нидерландският национал, който дойде на „ Камп Ноу “ от Аякс през 2019 година, е най-добре печелещият състезател клуб в клуба, като се приказва, че взима към 470 000 паунда на седмица.

Въпреки това, след бурни три години, които доведоха до същински колапс във финансите на Барселона, значително заради безотговорното харчене и последствията от пандемията от COVID-19, „ каталунците “ обезверено желае да намерят способи да балансират капиталите си и това е мястото, където се намесва Де Йонг.

Въпреки че би било заслужено да се каже, че наставникът на Шави Ернандес евентуално няма да бъде разчувствуван от вероятността да загуби 25-годишния халф, проблемите на „ Камп Ноу “ се простират надалеч оттатък това, което младият експерт може да реши.

Следователно бъдещето на Де Йонг ще бъде решено от управлението на клуба и тук сагата става в действителност комплицирана. Вече се приказва, че Барселона дължи милиони на нидерландеца под формата на забавени заплати. Журналистът на „ The Athletic “ Дейвид Орнстайн оповестява, че „ каталунците “ имат вяра, че актуалните условия на полузащитника, които са били контрактувани и съгласувани от някогашното управление на клуба отпред с Хосеп Мария Бартомеу, са противозаконни.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР