Най-голямото усилие и разум ще бъде да приемем бюджета за

...
Най-голямото усилие и разум ще бъде да приемем бюджета за
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Трябва да направим мнозинство за Бюджет 2022 дори преди правителство

Най-голямото изпитание и разсъдък ще бъде да приемем бюджета за 2022 още преди да има държавно управление, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в първия си коментар за изборните резултати. Тя сподели, че все още Българска социалистическа партия е трета политическа мощ.

Лидерът на Българска социалистическа партия добави, че " нямаме време за приемане на бюджета за 2022 година " и напомни какъв брой мъчно е призната актуализацията на бюджет 2021 година Именно по тази причина водачът на Българска социалистическа партия се обърна към останалите политически партии с апел да търсят разсъдък и единодушие във връзка с бюджета за 2022 година

Нинова напомни, че страната е в здравна, икономическа и енергийна рецесия. " Ниската изборна интензивност е доста мощна камбана за проблем към всичи ни, за незаинтересованост на жителите към институциите ", сподели още Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия добави още, че сложното стартира от на следващия ден. " Очевидно е, че " Възраждане " влиза, което прави Народното събрание още по-фрагментиран ", сподели тя.

92% от гласоподавателите на Българска социалистическа партия са подкрепили Румен Радев за президент, стана още ясно от думите на Корнелия Нинова.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР