Най- голямото предизвикателство пред всички е да се отговори на

...
Най- голямото предизвикателство пред всички е да се отговори на
Коментари Харесай

Нинова: Г-н Гешев, хората усещат, че богатите и политиците правосъдието не ги лови

Най- огромното предизвикателство пред всички е да се отговори на все по-нарастващото чувство на хората, че няма правдивост. Че богатите, че политиците, правораздаването не ги лови . Това е предизвикването пред всички нас.
С тези думи се обърна ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова към основния прокурор Иван Гешев във връзка.
 Гешев: Хубаво е да се четат европейските отчети, ще ви допълня нещо за лице, което се укрива в Дубай Гешев: Хубаво е да се четат европейските отчети, ще ви допълня нещо за лице, което се укрива в Дубай
Близо 2300 следствия за корупция и 156 са наказаните за такива закононарушения. Това регистрира на чуването си основния прокурор Иван Геш...
Тя уточни, че
" Разбира се, богатата статистика заслужава почитание, тъй като зад нея стои трудът на доста хора, на доста прокурори. Нека одобряват нашето почитание за това, което са свършили. Този отчет не дава отговори на значими въпроси, които вълнуват обществото в последните месеци, аможе би години ", съобщи още Корнелия Нинова. Според нея отчетът дава странни отговори на значими въпроси. Лидерът на Българска социалистическа партия посочи и друга причина, а точно за мястото и ролята на прокуратурата и контролът върху фигурата на основния прокурор.
" Днес вие сте основен прокурор, след време може да е различен, само че, съобщи Нинова.
" Не търсете политически позиции в предизборна акция в това, което вършим. В продължение на 4 години ви сигнализираме за всевъзможни случаи на корупция по високите етажи на властта и когато е имало избори, и когато не е имало. Не обвинявайте нас политиците, че когато си вършим работата да направляваме изпълнителната власт, го вършим по политически подбуди или предизборни лозунги. Няма никакво значение дали си ръководещ или съпротива, в случай че си общественик, който държи на господство на закона, разделяне на управляващите, съвместен надзор на управляващите.
 В президентството не са влизали тежко въоръжени хора, твърди Гешев в Народното събрание В президентството не са влизали тежко въоръжени хора, твърди Гешев в Народното събрание
В президентството не са влизали тежко въоръжени хора, само че аз не мога да забраня политически импровизации ", съобщи по време на дълго експо...
" Уважаеми господин основен прокурор, несъмнено, че всеки има право на своето мнение и мнение, само че считам, че всичко, което вършим и тук, и което ще приказваме в идващите минути, е политика. Няма по какъв начин да избягаме от това, тъй като когато приказваме за господство на закона, за разделяне на управляващите, за битка с корупцията, както вашата значима роля в този развой, по този начин и нашата като народни представители, е изрично обрисувана.
Всичко е политика, самият вие сте правили политически изявления. Включително и днешното си изявление завършихте с политически думи. Позволете преди да приказвам съответно по отчета да извадя нещо пред скоби. Факт, който ви е прочут от дълго време. Ние желаеме вашата оставка и няма да подкрепим отчета ", съобщи още Корнелия Нинова.
Тя съобщи, че основният прокурор не би трябвало да упреква опозицията, че употребява предизборно обстановката, тъй като оценката е една за всички. " Пише я в европейските документи за България, а оценката за всички ни я дава българският народ ", уточни още Нинова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР