Най-голямото предизвикателство пред хората с различни възможности в България е

...
Най-голямото предизвикателство пред хората с различни възможности в България е
Коментари Харесай

Хотел Marinela Sofia отново отвори врати за форума Равенството значи повече

Най-голямото предизвикателство пред хората с разнообразни благоприятни условия в България е включването в пазара на труда
На 15 април в хотел Marinela София за втора поредна година повече 30 огромни български и интернационалните организации отразлични браншове, измежду които банкиране, финанси, IT, услуги, бързооборотни, телекомуникационни и доста други, предоставиха опция на хора с разнообразни благоприятни условия (с ТЕЛК и без ТЕЛК) да станат част от техните екипи.

В миналогодишното издание на форума JAMBA, Ernst and Young Bulgaria и Сдружение "Маринела " направиха първата крачка за включване и интеграция на хората, които имат разнообразни благоприятни условия и капацитет. Събитието, траяло в границите на целия ден бе посетено от миналогодишни участници, които споделиха, че са разкрили своето работно място точно тук, през миналия април.

В формалното разкриване на форума през вчерашния ден се включиха госпожа Мина Владимирова - шеф на Дирекция „ Социални действия “ към Столична община и госпожа Елеонора Пачеджиева шеф на Дирекция „ Политики за хората с увреждания “, които насърчиха присъстващите компании и показаха своята поддръжка към самодейността.

Най-голямото предизвикателство пред хората с разнообразни благоприятни условия в България е включването в пазара на труда, както и опцията за спомагателни приспособени образования повишаващи тяхната подготовка, познания и умения.

Всеки има право на късмет, тъй като равенството значи повече!

Събитието е под патронажа на Президента на Република България и Столичната община.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР