Най-голямата звезда на българския футбол за 21-и век Димитър Бербатов

...
Най-голямата звезда на българския футбол за 21-и век Димитър Бербатов
Коментари Харесай

Официално: Бербатов прекрати кариерата си

Най-голямата звезда на българския футбол за 21-и век Димитър Бербатов реши да постави завършек на дейната си кариера на зеления килим.
В изявление за " Спортното шоу на Дарик " някогашният футболист на ЦСКА, Байер Леверкузен, Тотнъм и Манчестър Юнайтед разгласи, че окачва бутоните на стената и ще се насочи към други свои цели и планове, които по този начин или другояче към този момент е задвижил.
" Това е краят на професионалния ми път ", показа в ефира на националното радио Берба, който в последната една година по този начин и не беше на терена, макар че имаше значително предложения към него, изключително от елитния Берое.
" На този специфичен ден (бел. ред. - на този ден бележи хеттрик против Ливърпул), взех решение да споделия с вас нещо, което приготвям от известно време, само че по този начин и не направил. Знам, че някои си мислеха, че към този момент съм се отдръпнал от футбола и в този момент ще се чудят за какво приказвам още веднъж за отричане. В последната година се пробвах да си намеря клуб, само че не се случи.
Силните думи на Бербатов, с които разгласи края на кариерата си, вижте в Sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР