Най-голямата верига магазини за търговия на дребно в САЩ Walmart

...
Най-голямата верига магазини за търговия на дребно в САЩ Walmart
Коментари Харесай

САЩ: Най-големият частен работодател увеличава онлайн здравните услуги за служителите си

Най-голямата верига магазини за търговия на дребно в Съединени американски щати Walmart съобщи, че ще усили броя на онлайн заведенията за първична здравна помощ като част от проекта си за здравно обезпечаване на чиновниците си в 28 щата на страната, написа cbsnews.com.

Към сегашния миг Walmart има наети повече от 2 млн. души и е най-големият частен шеф в Съединени американски щати. Walmart разгласи, че си партнира с доставчика на виртуални здравни услуги Included Health, с цел да разшири своите онлайн услуги за първична здравна помощ, които към този момент участват в 21 щата.

Като част от разширението, което започва тази седмица, чиновниците имат достъп до варианти за виртуална грижа, в това число здравословно хранене и физиотерапия, както и провеждането на няколко диагностични теста вкъщи. Те ще бъдат напълно налични при започване на идната година, прецизираха от Walmart.

От веригата споделят още, че са открили 11% понижение на общите разноски за грижи за своите чиновници и техните фамилии след пилотния старт на виртуалната услуга за първична здравна помощ.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР