Най-голямата търговска верига у нас Kaufland България стартира новата година

...
Най-голямата търговска верига у нас Kaufland България стартира новата година
Коментари Харесай

„Цената прави играта“ в Kaufland

Най-голямата комерсиална верига у нас Kaufland България започва новата година с безчет промоционални оферти за своите клиенти. Новата ценова акция „ Цената прави играта “ в колаборация с легендата на българския футбол Христо Стоичков, приканва посетителите на хипермаркетите да станат селекционери на своите покупки и да открият супер предложения през 2024 година Kaufland предлага над 600 седмични промоции, 4000 най-изгодни продукта с жълт етикет, атрактивни понижения с Kaufland Card, обозначени със наследник цвят и „ ударни “ цени с 50% понижение.  

Освен с преференциално извършване на покупки, клиентите на най-голямата верига у нас могат да завоюват един от 2000-те ваучера за извършване на покупки на стойност 50 лева При покупка на продукти с жълт етикет за най-малко от 5 лева, клиентите автоматизирано вземат участие в изтегляне за една от премиите, като единственото изискване да се включат в играта, е да сканират своята Kaufland Card.

Сред предложенията тази седмица на половин цена са разнородни хранителни и нехранителни артикули. Качествена кайма, суджук, луканка, банички за 0,54 лева, гел или капсули за пране и други. Към тях се причисляват и пониженията на разнообразни типове сирена и кашкавали, които са с до 39% отстъпка от цената.

Необходимите аксесоари за ново интензивно начало за годината могат да бъдат открити във всички 65 хипермаркета в страната. Тази седмица се оферират висококачествените спортни артикули на Kaufland марката newcential – от биопамук, водо- и прахоустойчиви по специфична технология. Сред тях са спортни тениски и топове, бюстиета, постелки за фитнес, гирички, фитнес топки, дъмбели и други. Допълнителни отстъпки има за известните марки – 44% по-ниска цена с Kaufland Card за Puma, ликвидация за марките ellesse, bruno banani, frozen.

Повече информация за ценовите оферти всеки може да откри в уеб страницата на ритейлъра. 

За Kaufland България

Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот над 2 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7000 чиновници. През 2023 година компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места, като приносът й към стопанската система е 1.63 милиарда лева Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР