Най-голямата щерка на покойния бизнесмен Стефан Шарлопов е първият проговорил

...
Най-голямата щерка на покойния бизнесмен Стефан Шарлопов е първият проговорил
Коментари Харесай

Трогателно! Ева Шарлопова с обещание и покъртителни думи за сбогом към внезапно починалия си баща

Най-голямата дъщеря на починалия предприемач Стефан Шарлопов е първият проговорил от фамилията за трагичната гибел. Малко откакто смени фотографията на корицата си в обществената мрежа, тя реши да редактира обявата си и да добави няколко думи към трогателния кадър с татко си.

" Ти отиде там, където не мога да те последвам. Обичам те в този момент и вечно! Ще се срещнем още веднъж някой ден. "

Както БЛИЦ първи заяви, другата щерка на Шарлопов - Стефани и брачната половинка му Бояна смениха профилните си фотоси с жалейки поради неочакваната гибел на предприемача.

Ева Шарлопова работеше един до друг с татко си. Тя се е издигнала с доста труд и пот в бизнеса му. Още от дребна била научена, че парите се изкарват с доста труд. Първите си пари спечелила, когато била доста дребна във фабрика на татко си.

Ексклузивно в БЛИЦ! СНИМКИ от последните часове на Шарлопов раздрусаха мрежата!

Тя почнала от най-ниските равнища на фамилния бизнес. Работила като камериерка, готвач, хостеса в заведенията и хотелите на татко си. За труда си получавала минимална заплата. Първо работила на поточна линия, където лепяла етикети на рула. Причината да стартира работа била, че желала да си осинови слон. Това бе признала самата тя в телевизионно изявление.

По думите й Шарлопов е бил непоколебим и в офиса, и в дома, само че у дома е по-строг към нея. " Трудно се оправдават неговите упования, въпреки и да са реалистични. Смятам обаче, че съм се справила с това, само че има още и доста да изучавам ", бе признала още тя.

Първородната щерка на Шарлопов се омъжи предходната година през май, а през октомври на предприемача му се роди и внучка - Мария-Магдалена.

Поклонението пред тленните остатъци на предприемача Стефан Шарлопов ще е в четвъртък. То ще се състои от 12 часа в столичната черква " Света София ", оповестиха опечалените му близки.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР