Най-голямата новина“ от последните дни безспорно е нформацията, че Антония

...
Най-голямата новина“ от последните дни безспорно е нформацията, че Антония
Коментари Харесай

Антония Петрова: „Няма да мълча! Ето я цялата истина за развода с Ивайло“

Най-голямата „ вест “ от последните дни несъмнено е нформацията, че Антония Петрова-Батинкова и мъжът й Ивайло са пред разлъка. Слуховете, които обикалят общественото пространство, гласят, че двойката е разграничена, а като доказателства се изтъкваше неналичието на нови фотоси в профила на миската.

Но на рождения си ден, който бе на 13 май, Антония не разгласява нито един кадър. Това нямаше по какъв начин да не разсъни съмнения у почитателите на фамилията и те съчиниха какви ли не истории, най-пикантната от които – невярност от страна на брачна половинка.

За да схванат какво тъкмо се случва с Антония и Ивайло, без да влизат в посоката на спекулациите, от БЛИЦ я потърсиха персонално. Завариха я да се връща таман от отмора в чужбина. Ето каква беше реакцията й:

„ За първи път публицист ми се обажда персонално, с цел да ме попита дали нещо е правилно, вместо да написа роман по без картинка, тъй като в тази ситуация и такава няма. Благодаря доста, това потвърждава, че има и качествена публицистика. С Ивайло бяхме в чужбина дружно с цялото семейство, с цел да отпразнуваме рождения ми ден. Тъкмо се прибираме. Чувстваме се прелестно дружно – и в персонален, и в професионален проект нещата ни вървят повече от отлично.

 семейство Батинкови

Ние работим дружно, по 24 часа сме дружно, тъй че даже и физически това, което се написа, не е допустимо. Освен това Ивайло е индивидът, на който имам вяра от цялото си сърце, тъй че сходни трудове са, меко казано, нелепи.

Просто взех решение да огранича качването на персонални фотоси в обществените мрежи поради огромната злоба и завист, които се изсипват върху мен и моето семейство. Явно щастието ни нервира доста хора, което потвърждава, че съм взела вярно решение да не го демонстрирам, защото е трън в очите им даже в този момент “.

Както излиза наяве от думите на Антония Петрова-Батинкова – не става дума нито за невярност, нито за разлъка, камо ли пък за бракоразвод. А дали тя ще качи скоро персонални фрагменти в профила си, както правеше дълги години до момента, ще изчакаме, ще забележим.

А ТУК може да видите фотоси от фамилната отмора на семейството в Дубай.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР