Най-голямата борса за криптовалути в света Binance иска да се

...
Най-голямата борса за криптовалути в света Binance иска да се
Коментари Харесай

На фона на уволненията на технологични гиганти, най-голямата борса за криптовалута в света наема персонал


Най-голямата борса за криптовалути в света Binance желае да се разрасне още повече. Компанията ще наеме още 600 чиновници до края на тази година. Това разгласи нейният създател и основен изпълнителен шеф Чангпенг Жао.

Той написа в Twitter, че компанията желае да има 8000 чиновници до края на тази година. Борсата имаше към 5900 чиновници през юни и има над 7400 сега, написа Жао в своя туит.

На този декор не престават опасенията по отношение на доминирането на Binance в промишлеността на криптовалутите, още повече откакто конкурентната крипто борса FTX се срина по-рано този месец.

Миналата седмица Жао разяснява, че Binance възнамерява да сътвори фонд за възобновяване на промишлеността и световна асоциация за криптовалути, с цел да " зададе доста мощни стандарти за промишлеността ".

Минлата година Binance съобщи в документално мнение до парламентарната комисия по финансите на Обединеното кралство, че не се стреми съзнателно да подкопае съперника FTX.

Съобщението на Binance, че ще продаде своите притежания на FTT токени, беше възприето като съображение за неочаквания колапс на FTX.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР