Най-голямата авиокомпания в Япония предлага първокласна трапеза в паркиран самолет

...
Най-голямата авиокомпания в Япония предлага първокласна трапеза в паркиран самолет
Коментари Харесай

Авиокомпании превръщат паркираните самолети в ресторанти

Най-голямата самолетна компания в Япония предлага първокласна софра в паркиран аероплан на цена от 540 $, оповестява Би Би Си, съобщи БГНЕС.

All Nippon Airways (ANA) стартира да оферират услугата в сряда и добави още слотове за април, откакто местата бързо се разпродадоха.

Редица самолетни компании обмислят креативен какво да вършат със.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Международната асоциация за въздушен превоз (IATA) разгласи...

Но Австралия се пробва да вдигне самолетите си във въздуха с пакет от 1,2 милиарда $, с цел да насърчи вътрешните пътувания.

Глобалната авиационна промишленост е изправена пред най-голямото си предизвикателство за оцеляване на фона на строги карантинни и пътнически ограничавания, които към този момент са осакатили съществено някои превозвачи.

Мнозина са измислили изобретателни способи да инкасират доходи, като „ полетите до на никое място “ се оказват известни, дружно с трапезата на борда в приземени самолети.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Отрицателните стопански последствия от епидемията на ковид COVID-19 се отразиха на първо време н...

През октомври Singapore Airlines предложи на мераклиите опцията да обядват на борда на Airbus A380, паркиран на основното летище в града. Въпреки цената, която е до 380 паунда, първите две дати за прилагане на „ авиокухнята” бяха разпродадени в границите на половин час.

Идеята на ANA се реализира в Boeing 777, паркиран на летище Ханеда в Токио.

Докато седалка в първа класа коства 59 800 йени, хапващите могат да изберат по-евтино преживяване в бизнес класа за 29 800 йени.

Идеята за „ ресторант с крила “ е замислена от чиновници, които желаят да употребяват по-добре паркирания аероплан.

Миналата седмица British Airways също направи първото си „ земно” меню посредством своя кетъринг сътрудник DO & Co, макар че тези ястия са за доставка по домовете. Има избор от четири разнообразни комплекта, всеки стигащ за двама клиенти, като цените стартират от 80 паунда.

В четвъртък австралийското държавно управление пусна своя пакет от 1,2 милиарда $, целящ да накара хората да харчат за вътрешни пътувания. Схемата ще понижи на половина цената на близо 800 000 самолетни билета и ще продължи до края на юли.

Qantas, Virgin Atlantic и Jetstar пуснаха билети на половин цена за повече от 20 дестинации. Qantas също тества приложение за цифрово пътешестване.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР