Най-голяма вреда нанасят старите обувки и дрехи, които отдавна не

...
Най-голяма вреда нанасят старите обувки и дрехи, които отдавна не
Коментари Харесай

Предметите в дома, които гонят късмета и щастието

Най-голяма щета нанасят старите обувки и облекла , които от дълго време не наподобяват на това, което са били в моментите на тяхното пазаруване.
Когато обувките ви са стъпкани до неспособност или са разпокъсани и десетина пъти сте ги носили на обущар, към този момент е пристигнало времето да се сбогувате с тях.
Когато домът ви е трансфорат в склад за остарели облекла и обувки, с които не се разделяте, единствено тъй като ви е жалост да ги хвърлите, домът ви притегля отрицателна сила и не е нужно да се учудвате, в случай че непрекъснато се карате с околните си без мотив и не ви върви.



Счупените чаши и чинии , както и тенджерите със счупени дръжки е добре да се изхвърлят, а не да се оставят в кухненските шкафове с години.
Недейте да спестявате от нови чинии, още повече, че има доста евтини разновидности. Счупените чинии, в които се храните всеки ден, ви зареждат с неприятна сила.



Върнете фотографията на този човек или я накъсайте на дребни късчета и я хвърлете. Можете също по този начин да я изгорите, с цел да не употребява някой парченцата за да навреди на този човек, макар че сте се скарали с него.
Непотребните изпочупени статуетки, които събират прахуляк, също би трябвало да бъдат изхвърлени, защото притеглят неприятна сила.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР