Най-големият държавен училищен окръг в щата Вашингтон изпраща ученици от

...
Най-големият държавен училищен окръг в щата Вашингтон изпраща ученици от
Коментари Харесай

В щата Вашингтон деца са изпращани на смяна на пола, без родителите им да знаят

Най-големият държавен учебен окръг в щата Вашингтон изпраща възпитаници от окръга за безвъзмездни процедури за промяна на пола, заяви The Post Millenial на 13 юли.

Центровете “Nova ” и “Meany ” оферират лекувания за промяна на пола, в това число медикаменти, блокиращи хормоните, и рекомендации за интервенция за промяна на пола, налични за възпитаници от междинното и междинното учебно заведение в държавните учебни заведения в Сиатъл.

Според документите, получени от Родители за обучение, здравните центрове се ръководят от Общински здравни центрове за селски лекари, които оферират „ всеобхватна травматична и сензитивна към пола грижа гратис напряко в учебното заведение “.

Както е посочено на уеб страницата му, ОЗЦСЛ дава услуги на „ транссексуални, небинарни пациенти и пациенти с друг пол “. Услугите включват „ лекарства за удостоверение на пола (естрогени, андрогенни блокери, тестостерон и др.) и способи за инжектиране “, „ хормонална терапия за юноши и профилирани рекомендации за по-млади пациенти, в случай че е належащо “ и „ рекомендации за интервенция за удостоверение “ на пол.

Центърът обаче сега „ не дава блокери на пубертета “ за „ по-млади пациенти “. Това изисква „ ориентиране към експерти “.

Правилата за учителите Сиатъл гласят, че учителят не би трябвало да разкрива статуса на транссексуален или пол X на възпитаник пред други, в случай че (1) не се изисква от закона, или (2) ученикът е дал позволение за разкриването. Освен това, когато личният състав „ се свърже с родителите/настойниците на възпитаник, който е транссексуален или възпитаник от пол X и не е ясно дали ученикът твърди, че има същата полова еднаквост вкъщи, най-добре е да избягвате потреблението на родови местоимения. "

Държавните учебни заведения в Сиатъл споделиха на изданието в изказване: „ Агенциите за публично здраве ръководят без значение учебни здравни центрове в уреди, предоставени от държавните учебни заведения в Сиатъл. Държавните учебни заведения в Сиатъл не управляват и не вземат участие в даването на медицински услуги в тези клиники. "

Миналата година “Пост Милениъл ” заяви, че единствено за три години в региона се следи нарастване от 853% на броя на учениците, които се самоопределят като не-бинарни. В щата Вашингтон процедури за промяна на пола могат да бъдат дадени на деца без единодушието на родителите.

Служители на учебен окръг Снумич споделиха на “Пост Милениъл ” през 2022 година: „ В щата Вашингтон възрастта за единодушие за здравни грижи е 13 години. Това значи, че лице на възраст 13-17 години може да потърси здравна помощ независимо без единодушието или знанието на своите родители/настойници. “

Източник: https://thepostmillennial.com/seattle-public-schools-offer-free-sex-change-services-to-students-as-young-as-13-without-telling-parents

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР