Знаете онзи момент, в който сте някъде навън и отчаяно

...
Знаете онзи момент, в който сте някъде навън и отчаяно
Коментари Харесай

Ходи ви се по нужда? Заповядайте в прозрачните обществени тоалетни в Токио

Знаете оня миг, в който сте някъде на открито и обезверено ви се върви по потребност ? Да, да, в никакъв случай не сте го изпитвали, имаме вяра ви. И внезапно пред вас виждате социална тоалетна, която е колкото практична, толкоз и необикновена , тъй като ви изправя пред една сериозна алтернатива.

Да, вие се намирате в Токио, където проектираните от Shigeru Ban Architects тоалетни са... транспарантни . Е, до момента в който преодолеете терзанието, идва и положителната вест . Те в действителност са част от новаторски план, ориентиран към смяната на визиите на хората за публичните тоалетни.
 Прозрачна тоалетна в Токио
Истината е, че въпреки извън да се вижда безусловно всичко, то от вътрешната страна, когато влезе клиент и заключи вратата, цветът се трансформира и става непрозрачен, оставяйки приключенията на хората за тях самите .

Тоалетните се намират в два от известните паркове в Шибуя (един от най-оживените квартали в града) - Yoyogi Fukamachi и Haru-no-Ogawa, а съгласно основателите от Tokyotoilet, те са транспарантни с две съществени цели - да показват непорочност и дали се употребяват сега.
               

Колкото до дизайна им, в действителност е много впечатляващ, като са употребявани ослепително бяло и хром.

Е, несъмнено, постоянно съществува и рискът да забравите да заключите вратата, като в сходен случай, сигурно ще предизвикате положително въодушевление в посетителите в парка (гарантирано, за сметка на вашето). Вижте въпреки всичко по какъв начин работят транспарантните тоалетни в прикаченото видео, преди да решите дали желаете същата и на вилата...

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР