Най-големият български производител на алуминиеви валцови и пресови продукти, с

...
Най-големият български производител на алуминиеви валцови и пресови продукти, с
Коментари Харесай

Производител на алуминий стана инвеститор на годината

Най-големият български производител на алуминиеви валцови и пресови артикули, с над 40-годишна история, " Алкомет " АД, е притежател на огромната премия " Инвеститор на годината " на Българската организация за вложения.

Преди броени дни премията беше връчена от президента Румен Радев на Фикрет Индже, мажоритарен притежател на компанията и почетен ръководител на Българо-турската индустриална камара.

" Наистина тази премия е доста значима за колектива на компанията, тъй като зад нея стоят доста старания, доста вложени средства и беше сякаш предстоящ и логически свършек на всичко, което новите притежатели направиха след приватизацията през 1999 година “, споделя в ефира на “Нашият ден “ Нели Тончева, търговски шеф и член на Управителния съвет на компанията.

Тя добавя, че целият развой на рационализация, непрекъснати вложения в модернизиране на оборудването и въвеждането на системи за автоматизиран надзор на процесите. Последва закупуването на нови, съвременни и високотехнологични машини и уреди, станове за валцоване на ленти и листа, линии за непрестанно леене и други

Компанията предлага необятна гама от алуминиеви полуфабрикати – домакинско, обмазано, техническо и опаковачно фолио, финсток, алуминиеви листи и ленти, общоприети и профили по чертеж на клиента. 95% от продукцията се изнася основно в Европа и в Съединени американски щати.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР