Най-големия волейболен сайт в Италия и целия свят volleyball.it анализира

...
Най-големия волейболен сайт в Италия и целия свят volleyball.it анализира
Коментари Харесай

Volleyball.it: Алекс Николов бе привлечен в последната минута, а сега заедно с Лубе се борят за титлата

Най-големия волейболен уебсайт в Италия и целия свят volleyball.it проучва представянето на мощно подмладения състав на първенеца Кучине Лубе (Чивитанова).

Алекс Николов и съотборниците му преди дни изравниха серията във финала на 2-2 победи против Итас Трентино (Тренто), с Матей Казийски, откакто се постановиха вкъщи с 3:1 гейма.
 Решаващ пети край ще дефинира кой българин ще стане първенец на Италия Решаващ пети край ще дефинира кой българин ще стане първенец на Италия
„ Целият тим направи всичко, с цел да завоюва. Имаме страховит темперамент, всички играем и даже момчетата, които влизат от пейката те играят като „ зверове “, в този момент дано отидем за край №5 и да го спечелим “.

“Александър Николов, наследник на Владимир Николов, на 19 години, в първата си година в " най-тежката " лига в света, дойде в Лубе като трансферен удар в " последната минута " след ранното овакантяване на Османи Хуанторена, а през днешния ден той е тук и играе като извънредно умел волейболист. ”

“Той носи фланелката на Лубе, тимът, който може да се похвали със 7 шампионски трофеи, последните 3 от серията и която отвори още веднъж финалната серия в петък вечерта заради своите характерности, и шампионско ДНК, запазвайки възможностите за скудетото най-малко до сряда. ”

“Операция за корекция на това скъпоценно парче плат, което мнозина през цялата серия от плейофи постоянно са се опитвали да откъснат: 

Първо Верона на 1/4-финалите, по-късно Милан на полуфиналите. Всички серии, като тази, която ще присвои заглавието, стигнаха до 5-и мач. И въпреки всичко, с изключение на епичните завръщания и напъните, травмите и неразположенията в края на сезона, Лубе преглътна насладата от вероятната победа назад в гърлото си в Тренто с власт и увереност и го направи вечерта, когато треньорът Джанлоренцо Бленджини, който изведе Италия до сребърните медали на Олимпийските игри в Рио 2016. Оказа се, че Бленджини се занимава за първи път в горещата фаза на сезона с Лубе, което клубът искаше да проектира за него предишното лято, подмладеното без „ старшия “ (той е на 34 години, носи наколенки от 2001 година Иван Зайцев се закотви на крайбрежията на Адриатическо море с дълголетен контракт (ще остане ли макар желанията на клуба, който желае да се концентрира върху млади играчи или ще търси - дружно с клуба - различен аклиматизация?) и за тези 2 последни дейности е заставен да влезе в бокса заради пострадване на рамото. "  

" Всъщност през цялото време се знае, че Иван Зайцев също ще отсъства в сряда вечерта за край №5. Лубе с Марлон Янт Ерера, Александър Николов, Матия Ботоло и Габи Гарсия завоюваха край №4. И в този момент този млад тим ще пътува към Тренто. Мотото им е: „ да отидем и да го вземем “, Скудетото, както споделя и международният първенец Симоне Анцани: „ този Лубе има качествата да отиде и да завоюва още едно Скудето “. Няма значение дали край №5 ще се играе в Тренто, а билетите за него бяха разпродадени за няколко часа ”, написа основният редактор на volleyball.it Луца Муцоли.

СНИМКИ: legavolley.it
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР