Най-големите са кризите с енергетиката и ковид. Те са и

...
Най-големите са кризите с енергетиката и ковид. Те са и
Коментари Харесай

ПП: Действията на Възраждане предизвикват излишна агресия в обществото

Най-големите са рецесиите с енергетиката и коронавирус. Те са и нашият акцент. По отношение цените на тока, беше импортиран план за основаване на краткотрайна комисия в Народно събрание. Това съобщи Мирослав Иванов, зам.-председател на Народно събрание от "''.

Ще би трябвало малко време на обединението, само че няма "подводни камъни " и разминавания, които да основат спорове. Според депутата от Политическа партия не са си трансформирали позицията за зеления документ в Народно събрание.

"Колегите от " " не осъзнават, че дейностите им провокират непотребна експанзия в обществото - намираме се в здравна и икономическа рецесия. На българина му е нужна непоклатимост, не напрежение ", разяснява Иванов.

По думите му ГЕРБ са саботирали дейностите на Правната комисия на Народно събрание. А измежду най-важните неща в дневния ред на Народното събрание е смяна във функционалностите на КПКОНПИ за гарантиране на независимостта и повишение на успеваемостта. За тази цел двете й звена ще бъдат разграничени.

"Съдия, определен на инцидентен принцип и самостоятелен от основния прокурор ще прави инспекции за нарушавания. Той няма да правораздава през този интервал. Ще му бъдат присъщи всички функционалности на редовия прокурор ", изясни Иванов. И уточни, че квотата от Народно събрание в прокурорската гилдия би трябвало да се усили.

"Следва да има болшинство. Не е належащо да е квалифицирано. Темата предстои на изчерпателен експертен спор ", акцентира той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР