Най-елитните офицери в Израел използваха телата си, за да предпазят

...
Най-елитните офицери в Израел използваха телата си, за да предпазят
Коментари Харесай

Израелската полиция защити двама заложници от тежка стрелба при дръзко спасяване

Най-елитните офицери в Израел използваха телата си, с цел да предпазят двама заложници, до момента в който патрони и въздушен огън профучаха към тях по време на трагичния набег преди зазоряване, който освободи пленниците в южна Газа в неделя.

Аржентинско-израелските жители Фернандо Саймън Марман, 60, и Луис Хар, 70, бяха избавени след 129 дни в плен, когато IDF, Израелската организация за сигурност и специфичните полицейски сили Yamam нахлуха в жилищната постройка, където бяха двамата мъже арестуван в Рафа.

„ От момента на пробива и влизането в жилището, силите на Ямам прикриха Луис и Фернандо с телата им, започвайки дръзка борба и тежка замяна на огън на няколко места по едно и също време, с доста терористи “, представител на IDF Rr.- адм. Даниел Хагари сподели в изказване.

„ До 01:50 ч. сутринта въздушният огън беше задействан от израелските военновъздушни сили и южното командване, с цел да се даде опция за отдръпване на силите и да се ударят терористите от Хамас в региона “, добави той.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР