Най-древната професия днес е много модерна. Предлагащите секс услуги вече

...
Най-древната професия днес е много модерна. Предлагащите секс услуги вече
Коментари Харесай

Секс труженички разказват за най-тъжните дни на работа! Тези истории ще ви просълзят

Най-древната специалност през днешния ден е доста съвременна. Предлагащите секс услуги към този момент са и онлайн, като много постоянно си приказват за неща, които и всички останали - като да вземем за пример по какъв начин е било " в работата ". 

Точно това е тематиката ни през днешния ден - истории на труженички. Но не какви да са, а тъжни истории. Защото животът е наслада и горест.

" Веднъж един мъж ме викна, с цел да го погалвам по гърба и да го укротявам, до момента в който плачеше. Каза, че няма пред кого различен да покаже страстта си. Накрая и аз се разплаках. "

" Бях нает от жена, която искаше компания за вечерта. Срещнахме се в бара, тя ми даде банковата си карта, сподели да заплащам с нея и сподели, че се споделям Бил. Така поръчах напитки и вечеря. После ходихме на кино. "

Виж още: Криптовалути for dummies: какво би трябвало да знаем, с цел да изпъкнем в диалог?

" Най-тъжно е на рождените дни. Имам няколко момчета, които ме резервират за няколко часа на рождените си дни, тъй като няма с кого да прекарат празника. Много ми е тъжно за тях. Взимам им торта и непретенциозен подарък. Това са най-ужасните ми работни дни. "

" Когато работих в бардак, постоянно идваше едно момче, с което в никакъв случай не сме правили секс. Той просто искаше да си приказваме за два часа. Оказа се, че той е живял през целия си живот с родителите си в стопанството и не знае по какъв начин се поддържа връзка с жена. "

Виж още: Когато си падаш по някого, само че светне алена лампичка! 7 същински криндж истории от срещи 

" Бях в Южна Корея. През нощта внезапно получих незабавно повикване от клиент. Пристигнах, а мъжът просто искаше да постави главата си в скута ми и да го погалвам. "

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР