Най-достъпният и желан модел на Tesla - Model 3 претърпя

...
Най-достъпният и желан модел на Tesla - Model 3 претърпя
Коментари Харесай

Насладете се на най-големия хит на Tesla - Model 3, ще бъде преставен в...

Най-достъпният и мечтан модел на Tesla - Model 3 претърпя някои забавяния по пътя към новите си притежатели, само че компанията съумя да минимизира изгубеното време и автомобилът към този момент утъпква своя път към Европа.

Първата обществена поява на Model 3 от другата страна на Океана ще бъде на Фестивала на скоростта в Гудууд идната седмица – няколко месеца преди доставките на автомобила в Европа да стартират.

Цената на Tesla Model 3 е съвсем на половина от цената на останалите модели на американската компания. Забавянето на доставките пък е елементарно за схващане, откакто единствено през първите няколко седмици след представянето си Model 3 получаваше по 325 хиляди поръчки седмично. Собственикът на Tesla Илон Мъск дава обещание, че забавянето е единствено краткотрайно събитие.

Изцяло електрическият седан доближава 96 км/ч за 5.6 секунди, дава обещание 354 км пробег на оптималната скорост от 210 км/ч. Моделът се предлага и с по-издръжливи акумулатори, които усъвършенстват и ускоряването на автомобила от 0 до 96 км/ч за 5.1 секунди и обезпечават пробег от 499 км с едно зареждане на оптималната скорост от към този момент 226 км/ч.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР